58cracklefew

Phone: 01407 767410 01407 767*** show

Néha csak egy érzés van egy játékos kezéről. Ha úgy gondolja, hogy valaki blöfföl, még akkor is, pokeresjatekok.com ha nincs konkrét bizonyíték arra, hogy támogassa, gyakran jó ötlet, hogy hívja a tétet. Használja a bél ösztöneit. A póker körül forog a tétek használata a pot építésére. Most, hogy ismerjük a használt kártyákat, beszéljünk a másik kulcsfontosságú összetevőről – a fogadásról.

A játékosok fogadják a zsetonokat abban a reményben, hogy a legjobb kezet kapják és megnyerik a felhalmozott potot a showdown Fogadási szerkezet és pozíciók. A póker fedélzet összetételének megértésétől a fogadási körök és a kézi rangsorok navigálásáig ez az útmutató lefedi az építőelemeket. A póker egy gazdag, összetett játék, amely magában foglalja az analitikus gondolkodást, a pszichológiát és az idegeket.

De magában foglalja az alapokat, amelyek lépésről lépésre megtanulhatók. Mastering póker alapjait időbe telik, de most van egy ütemterv a kulcsfontosságú fogalmak, mint a fogadás, kéz rangsor, és a stratégia. Ezzel a tudással felfegyverkezve itt az ideje, hogy elkezdje a készségeit a gyakorlatba helyezni az asztalokon! Most, hogy lefektettük a póker alapjait, menjünk át egy minta kézzel, hogy lássuk a játékot. Kártyák lejátszása. Flop jön Q52 (Játékos 1 párosítja a királynő).

Hole kártyák = Az 1 játékosnak van KQ, a 2 játékosnak van A9. A No Limit Texas Hold’em-et használjuk, és nyomon követjük a kezét a kezdetektől a befejezésig: A játékosok két lyukasztó kártyát kapnak. A játékos 1 tétet tesz, a játékos 2 tétet tesz. A vakok a fogadás megkezdéséhez kerülnek elhelyezésre – kis vak 1, nagy vak 2. Preflop fogadás – A játékos 1 emeli 6, a játékos 2 hívja 6. A játékos 15 tétet tesz, a játékos 2 tétet 30 tétre emel.

Showdown – A játékos 2 mutatja A9 a legjobb kéz egy pár ász. A játékosok 1 hívás 30. River is A (Játékos 2 páros az ász). Játékos 1 ellenőrzi, játékos 2 ellenőrzi. A fordulat 4 (egyik játékosnak sem segít). A póker lényege a kártyák használata az esélyek és az ellenfelek cselekedetei ellen, hogy maximalizálják a nyereményeket. Ez a példa egy egyszerűsített futást mutat a kártyák és a fogadási körök lejátszásában.

Jobban tudják, hogyan kell tartani és emelni, amikor a zsetonok szorosak, és tudják, mikor kell nyomni és leengedni. Észreveszed, hogy az emberek hajlítanak, amikor kell, és észreveszik, hogy hajlítanak, amikor kell. Amikor a versenyek kezdődnek, és a tétek nagyon kicsi, akkor észre a különbség a játékosok között Pokerstars vs. Aztán, miután megvan a legjobb kéz, akkor fog hajtani, mint az ellenfél csak egy gyenge kéz.

Location

No properties found